top of page

Reservkraft

Arbetar ni i en miljö där det finns krav på kontinuerlig energiförsörjning?
Försäkra er mot avbrott genom att investera i ett reservkraftverk som levererar kontinuerlig kraft när inte marknätet kan.
Vi specialiserar oss på projektering och installation av reservkraft från marknadens ledande leverantörer – Genom att anpassa varje lösning efter kundens förutsättningar kan vi erbjuda lösningar dimensionerade efter ert behov.
Tryggt och säkert!

Reservkraft inom kommersiella miljöer

Vi levererar reservkraft till bland annat sjukhus, datorhallar, varuhus, industrier och andra kommersiella miljöer där kraven på kontinuerlig drift motiverar lösningar där man kan skydda sig mot elavbrott.
Vi vet att behovet alltid ser olika ut, därför hjälper vi gärna till att ta fram en lösning utifrån era förutsättningar.

Våra leverantörer 

Genom att arbeta med marknadens ledande leverantörer kan vi säkerställa att våra lösningar håller stabil drift och livslängd. Vi arbetar med branschens ledande aktörer Volvo Penta, SCANIA, FPT / Iveco, Mitsubishi med flera. Och genom vårt nära samarbete med FPT / Iveco kan vi numera erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser på FPT / Ivecos reservkraftaggregat i storleksklassen 30-700 kVA. Vi har givetvis även möjlighet att leverera andra specifika märken vid behov.

489302_v2.JPEG

Vårt erbjudande

Vi finns tillhands hela vägen från projektets start till överlämning. Vi har många års erfarenhet av reservkraft och har levererat lösningar i alla storleksklasser och omfattningar – Inga lösningar är för stora eller små, tillsammans går vi igenom ert behov och tar gemensamt fram den lösning som passar bäst för just er. Reservkraft behöver inte vara krångligt.

Ring oss så berättar vi mer!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page