top of page

Marina Generatoraggregat

Vi har sedan 2004 hjälpt rederier i Stockholmsregionen med projektering, installation och underhåll av generatoraggregat. Vi arbetar endast med de främsta leverantörerna och levererar högkvalitativa aggregat till både små fritidsbåtar och större fartyg  med höga krav på kontinuerlig kraftförsörjning.

Ska ni installera elverk eller se över er nuvarande anläggning? Vi finns tillhands under hela projektet. Med oss får ni rätt dimensionerad utrustning, driftsäker och installerad av utbildad personal från en av Stockholms mest erkända leverantörer till marin och industriell miljö.

Varför ny generator?

Många av våra kunder ställer höga krav på att maskiner och utrustning har en garanterad kontinuerlig elförsörjning. För att säkerställa sig om att aggregaten verkligen fungerar när behovet uppstår är det viktigt att utrustningen testas kontinuerligt, och att man väljer elverk från välkända leverantörer samt att utrustningen är korrekt dimensionerad utifrån det specifika behovet.

Fördelar med generatoraggregat från kända leverantörer

Vi arbetar med de största generatortfabrikanterna för att på så sätt kunna installera driftsäkra lösningar med lång levnadstid. Tack vare våra nära samarbeten med exempelvis FPT / Iveco kan vi även erbjuda lösningar till mycket bra priser.

Varför anlita El & Marinteknik?

Vi har många års erfarenhet och kompetens av att bygga och projektera anläggningar.

Vill du veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa er att säkra elförsörjningen på er eller era fartyg? 

Ring oss så berättar vi mer!

3650601634_e9062b0622.png
stamford_logo.png
deif-logo.jpg
partner_hitzinger.jpg

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page