top of page

Fartygsel

Sedan starten 2004 har vi hjälpt både privatpersoner såväl som rederier med installationer, felsökningar, reparationer och annan elservice. Idag besitter vi kompetens inom det mesta när det gäller fartygsel och vi hjälper företag i hela Skandinavien med allt ifrån löpande underhåll till mer avancerade automationslösningar.
 

Detta hjälper vi kunder med inom fartygsel

Vi hjälper den marina yrkessjöfarten och rederier med service, reparationer och installationer av modern teknik såsom exempelvis styr- och reglerteknik. Med bred kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda vi våra kunder en helhetslösning oavsett problem eller önskemål. Vi utför arbeten från total ombyggnad av el-system till mindre installationer och kontroller. 
Utveckling är viktigt för oss och vi lägger mycket tid på att kontinuerligt uppdatera oss inom den senaste tekniken.

Vårt erbjudande 

Vi vet hur viktigt det är att det blir rätt från start, våra fartygselektriker är alla behöriga elektriker och har lång erfarenhet vilket innebär att de ofta kan lösa oförutsedda problem på plats.
Vi följer bland annat Elsäkerhetsverkets och Solas föreskrifter och kontrollerar alltid att arbetet utförts korrekt. Med oss kan du känna dig trygg i att arbetet utförs på ett säkert sätt.

Ring oss så berättar vi mer!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page